Υπηρεσίες​

Μεγάλη γκάμα από παροχές και υπηρεσίες για εσάς

Εμείς οι Οικογενειακοί Φροντιστές κατανοούμε τις ανάγκες σας και σας δίνουμε το «Χέρι Φροντίδας» που χρειάζεστε, για να διαχειριστείτε με βέλτιστο τρόπο το χρόνο σας, αναλαμβάνοντας την κάλυψη των καθημερινών αναγκών σας, τη φύλαξη και φροντίδα παιδιών / ηλικιωμένων / ασθενών, την υγιεινή και την καθαριότητα οικίας, πληρωμή λογαριασμών, συνοδεία σε ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και μικροβιολογικά εργαστήρια, τη μεταφορά των παιδιών σας από και προς το σχολείο, καθώς και ό,τι άλλη εργασία μπορεί να σας στηρίξει.

Φύλαξη ηλικιωμένων

Α) Υπηρεσίες συντροφιάς:
-Προετοιμασία γεύματος, διατήρηση καθαριότητας του χώρου διαβίωσης και ιατροφαρμακευτική εποπτεία (λήψη φαρμάκων, πίεσης, ζάκχαρου, κ.λπ.).
Β) Υπηρεσίες κλινήρων ασθενών:
-Επιπλέον των παροχών της πρώτης κατηγορίας (Α), ο φροντιστής, λόγω της παραμονής του ασθενή στο κρεβάτι, ασχολείται με την ατομική υγιεινή, το μπάνιο και υπό την καθοδήγηση των γιατρών σε οποιαδήποτε ιδιαίτερη οδηγία.

Και οι δύο κατηγορίες (Α και Β) παρέχονται στη διάρκεια του 24ωρου και σε ώρες προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ηλικιωμένου.
Μηνιαία πακέτα:
1. Ολιγοώρο πρωινό
2. Σπαστό πρωινό – απογευματινό
3. Ημερήσιο
4. Νυχτερινό
5. 24ωρη κάλυψη (εσώκλειστο)

Φύλαξη παιδιών

Φύλαξη παιδιών, μεταφορά από και προς τις δραστηριότητές τους και δημιουργική απασχόληση:
Ομάδα εξειδικευμένου προσωπικού αναλαμβάνει τη φύλαξη των παιδιών σας, την δημιουργική απασχόλησή τους, την προετοιμασία και μεταφορά τους από και προς το σχολείο, διάβασμα, συνοδεία στις εξωσχολικές δραστηριότητές του, καθώς και ό,τι άλλη ανάγκη μπορεί να απορρέει (προετοιμασία γευμάτων, μπάνιο, διάβασμα κ.λπ.).

Το «ΧΕΡΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ», γνωρίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι σύγχρονοι γονείς, έχει διαμορφώσει πακέτα προσφορών από 90€ μηνιαίως.

Κάλυψη καθημερινών αναγκών

1. Γενική / καθημερινή καθαριότητα:
Συνεργείο αποτελούμενο από 1, 2 ή και περισσότερα άτομα αναλαμβάνουν τη γενική καθαριότητα της οικίας σας, πολυκατοικίας, επιχειρήσεων, αυτοκινήτων, την αποστείρωση επιφανειών και χώρων, ανακαινίσεις, μετακομίσεις κ.λπ.
Διαθέτουμε προϊόντα καθαρισμού φιλικά προς το περιβάλλον κι ελεγμένα απ’ το χημείο του κράτους με κύριο συστατικό την αιθανόλη που σκοτώνει τον ιό SARS-COV-2. Προφανώς αυτό δε σας αναγκάζει να χρησιμοποιήσουμε τα δικά μας καθαριστικά.

2. Συνταγογραφήσεις και αγορά ειδών πρώτης ανάγκης:
Αγορές από super market, καταστήματα της επιλογής σας, συνταγογραφήσεις και παραλαβή – παράδοση φαρμάκων.

3. Πληρωμές λογαριασμών:
Πληρωμές όλων των λογαριασμών και διατήρηση οικογενειακού προϋπολογισμού μέσω της PAYLINK και της WU (βλ. παρακάτω).

4. Προσωπική περιποίηση:
Φροντίδα ατομικής υγιεινής, μπάνιο, λούσιμο, ξύρισμα, κούρεμα.

Πρόσθετες μεμονωμένες παροχές

Οι μεμονωμένες παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρουμε, τόσο κατ΄ οίκον όσο και σε χώρους που φιλοξενούνται – νοσηλεύονται:

Α) Για τον ασθενή – στηριζόμενο:
1. Βοήθεια στην σίτιση, διατήρηση ατομικής υγιεινής (μπάνιο, λούσιμο, ξύρισμα κ.λπ.).
2. Συνοδεία από και προς το Νοσοκομείο.
3. Παροχή πληροφοριών / διευκολύνσεων και διεκπεραίωση διοικητικών διαδικασιών των ασθενών (εισιτήρια, εξιτήρια, ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ.).
4. Δημιουργική απασχόληση παιδιών, AMEA, ασθενών.

Β) Για το οικογενειακό περιβάλλον:
1. Πλύσιμο ρούχων, παραλαβή και παράδοση στο χώρο σας, Νοσοκομείο κ.λπ..
2. Απασχόληση – εποπτεία ασθενή για ολιγόωρη απουσία του συγγενή από το χώρο.
3. Αγορά ειδών πρώτης ανάγκης και παράδοση στο χώρο σας, Νοσοκομείο κ.λπ..

Συνεργασία με Paylink – Western Union​

Το «Χέρι Φροντίδας» είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας Paylink – Western Union. Επικοινωνήστε μαζί μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας παρέχουμε όπως: Αποστολή | Παραλαβή Χρημάτων, Πληρωμή λογαριασμών, Αυτοματoματοποιημένη Τραπεζική Κατάθεση PayByBank.

Ψηφιακά μέσα μεταφοράς χρημάτων

Χρησιμοποιήστε ψηφιακά μέσα για τις μεταφορές χρημάτων σας (online money transfer, mobile money transfer, phone money transfer), με ασφάλεια στις συναλλαγές σας, 24 ώρες το 24ωρο. Online μεταφορά χρημάτων και mobile μεταφορά χρημάτων
Πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας ταυτότητα ή διαβατήριο και άδεια παραμονής (όπου χρειάζεται), καθώς και τη μάσκα σας.

Συνεργασία με NRG – Οικονομικά προγράμματα για το σπίτι και την επιχείρηση​

Το «Χέρι Φροντίδας» είναι επίσημος συνεργάτης της εταιρείας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου NRG. Επικοινωνήστε μαζί μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα νέα προγράμματα ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι και για την επιχείρηση, καθώς και για το πόσα χρήματα μπορείτε να εξοικονομήσετε στο λογαριασμό σας, επιλέγοντας την NRG.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την αλλαγή προμηθευτή:

Σημαντικοί λόγοι αλλαγής προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας:
Οι εταιρείες παροχής ενέργειας προσφέρουν ανταγωνιστικά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος, με προσαρμοσμένες προσφορές για κάθε πελάτη. Αναλυτικά σε Οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές με σκοπό οικονομικότερο ρεύμα στην ίδια ακριβώς ποιότητα της ΔΕΗ.
Ποιοι μπορούν να επωφεληθούν από την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας;
Το energeia shop & η nrg παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια σε οικιακούς και επαγγελµατικούς πελάτες χαµηλής και µέσης τάσης. Τα αντίστοιχα τιµολόγια στα οποία απευθύνονται είναι τα Γ1, Γ1Ν (οικιακά) τα Γ21, Γ21Β, Γ22, Γ22Β, Γ23, Γ23Β (Χαµηλής Τάσης) αλλά και τα ΒΧ, ΒΥ, ΒΓ (Μέσης Τάσης).
Ποιά είναι η χρέωση λογαριασμού ρεύματος και ποιες οι εκπτώσεις;
Η έκπτωση αφορά τις χρεώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος μόνο και όχι το σύνολο του λογαριασμού. Όλες οι εταιρείες ρεύματος μπορούν να προσφέρουν εκπτώσεις μόνο στη χρέωση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, διότι όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις είναι σταθερές και ίδιες για όλους, αποφασίζονται κι επιβάλλονται με Υπουργικές Αποφάσεις και αποδίδονται από τους προμηθευτές ενέργειας στους Δημόσιους Φορείς.
Μπορώ να κάνω αίτηση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος για αλλαγή παρόχου ακόμα κι αν το ρεύμα είναι κομμένο;
Ναι μπορείτε, αρκεί να τηρούνται δύο προϋποθέσεις:
• Να μην υπάρχει διακοπή στην παροχή από προηγούμενη οφειλή του ίδιου πελάτη
• Να υπάρχει ήδη εγκατεστημένος μετρητής ρεύματος (χελώνα-ρολόι)
Υπάρχει κόστος επιβάρυνσης που προκύπτει κατά τη διαδικασία μεταφοράς στον νέο πάροχο ενέργειας energeia shop & nrg;
Δεν υπάρχει κανένα κόστος στο ρεύμα σας κατά την αλλαγή προμηθευτή και μεταφοράς στην nrg μέσω του energeia.shop.
Πόσος χρόνος απαιτείται για την αλλαγή προμηθευτή;
Ο χρόνος που απαιτείται για την αλλαγή προμηθευτή είναι από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της αίτησης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας. Φυσικά η διαδικασία αλλαγής είναι λογιστική με τον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας), που σημαίνει ότι δεν διακόπτεται το ηλεκτρικό ρεύμα.

Scroll to Top