Επιστημονική Ημερίδα: Ορατές και Αόρατες Αναπηρίες

Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρίες, Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας «Απόστολος Λουκάς» διοργάνωσε Επιστημονική Ημερίδα με θέμα «Ορατές και Αόρατες Αναπηρίες» στο Αγρίνιο, στο κτίριο της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς (πλατεία Δημάδη), την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 από τις 9.30 έως τις 14.00.

Παράλληλα λειτούργησε Έκθεση Φωτογραφίας ΑΜΕΑ με ελεύθερο θέμα.

Το «Χέρι Φροντίδας», ως χορηγός, βρέθηκε στο χώρο σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Τάκης Κοκκινοβασίλης, απ’ τον Δήμο Αγρινίου ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Καλανζής και η κα. Ανθούλα Μακρή απ’ την Ακτίνα Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου.

Από την ΠΟ.Μ.Α.με.Α Δυτικής Ελλάδος κ Ν.Ι.Ν ο πρόεδρος κ. Λίβανος Ανδρέας, από τον Ε.Ο.Θ.Α και τον ΠΑ.Σ.ΠΑ.ΜΑ ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και έφορος των φορέων κ. Παντελής Λαγώνης,από την Ε.Ε.ΣΚΠ Δυτικής Ελλάδος η πρόεδρος κ. Μαργαρίτα Καραγιώργου, από την ΕΛΕΠΑΠ η κα. Κολοβού, απ’ τον Ι.Σ.Α ο πρόεδρος Παντελής Παπαθανάσης και οι εισηγητές Ψειμάδας Νεκτάριος Ορθοπεδικός, Παπαδόπουλος Χρήστος Ρευματολόγος, Βελής Δημήτριος Φυσικοθεραπευτής, Αρωνιάδας Απόστολος Χειρούργος Μαστού, Αλεξοπούλου Ελευθερία Ογκολόγος-Ακτινοθεραπεύτρια, Χονδρογιάννης Παναγιώτης Νεφρολόγος, Καραβοκυρός Νικόλαος Οφθαλμίατρος, Μπόνας Απόστολος ΟΡΛ, Δημητρίου Αθανασία Ψυχολόγος, Μπαλτούμας Δημήτριος Εγροθεραπευτής.

Οι διοργανωτές τους ευχαριστούν όλους, καθώς και τους εθελοντές, αλλά και το «Χέρι Φροντίδας» για την προσφορά τους στην εκδήλωση.

Scroll to Top