Συνεργασία με NRG – Οικονομικά προγράμματα για το σπίτι και την επιχείρηση


Το Χέρι Φροντίδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως είναι πλέον επίσημος συνεργάτης της εταιρίας παροχής ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου NRG.

Σας προσκαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τα νέα προγράμματα ρεύματος και φυσικού αερίου για το σπίτι και για την επιχείρηση, καθώς και για την εξοικονόμηση που θα έχετε στο λογαριασμό σας, επιλέγοντάς την NRG.

Μάθετε πόσα μπορείτε να εξοικονομήσετε στο λογαριασμό ρεύματος!

Συχνές Ερωτήσεις

Σημαντικοί λόγοι αλλαγής προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας
Οι εταιρείες παροχής ενέργειας προσφέρουν ανταγωνιστικά πακέτα ηλεκτρικού ρεύματος,με προσαρμοσμένες προσφορές για κάθε πελάτη. Αναλυτικά σε Οικιακούς, επαγγελματικούς και βιομηχανικούς καταναλωτές με σκοπό οικονομικότερο ρεύμα στην ίδια ακριβώς ποιότητα της ΔΕΗ.
Ποιοι μπορούν να επωφεληθούν από την αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας;
Το energeia shop & η nrg παρέχουν ηλεκτρική ενέργεια σε οικιακούς και επαγγελµατικούς πελάτες χαµηλής και µέσης τάσης. Τα αντίστοιχα τιµολόγια στα οποία απευθύνονται είναι τα Γ1, Γ1Ν (οικιακά) τα Γ21, Γ21Β, Γ22, Γ22Β, Γ23, Γ23Β (Χαµηλής Τάσης) αλλά και τα ΒΧ,ΒΥ,ΒΓ (Μέσης Τάσης).
Ποιά είναι η χρέωση λογαριασμού ρεύματος και ποιες οι εκπτώσεις;
Η έκπτωση αφορά τις χρεώσεις του ηλεκτρικού ρεύματος μόνο και όχι το σύνολο του λογαριασμού.
Όλες οι εταιρείες ρεύματος μπορούν να προσφέρουν εκπτώσεις μόνο στη χρέωση κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, διότι όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις είναι σταθερές και ίδιες για όλους, αποφασίζονται και επιβάλλονται με Υπουργικές Αποφάσεις και αποδίδονται από τους προμηθευτές ενέργειας στους Δημόσιους Φορείς.
Μπορώ να κάνω αίτηση προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος για αλλαγή παρόχου ακόμα κι αν το ρεύμα είναι κομμένο;
Ναι μπορείτε, αρκεί να τηρούνται δύο προϋποθέσεις:

• Να μην υπάρχει διακοπή στην παροχή από προηγούμενη οφειλή του ίδιου πελάτη
• Να υπάρχει ήδη εγκατεστημένος μετρητής ρεύματος (χελώνα-ρολόι)

Υπάρχει κόστος επιβάρυνσης που προκύπτει κατά τη διαδικασία μεταφοράς στον νέο πάροχο ενέργειας energeia shop & nrg;
Δεν υπάρχει κανένα κόστος στο ρεύμα σας κατά την αλλαγή προμηθευτή και μεταφοράς στην nrg μέσω του energeia.shop.
Πόσος χρόνος απαιτείται για την αλλαγή προμηθευτή;
Ο χρόνος που απαιτείται για την αλλαγή προμηθευτή είναι από 3 έως 5 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία υπογραφής της αίτησης προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας.
Φυσικά η διαδικασία αλλαγής είναι λογιστική με τον ΔΕΔΔΗΕ (Διαχειριστής Δικτύου Ηλεκτρικής Ενέργειας), που σημαίνει ότι δεν διακόπτεται το ηλεκτρικό ρεύμα.

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.